trečiadienis, liepos 07, 2010

my dark star

Guten Morgen. Pagaliau vėl sėdau parašyti šį tą naujo į blogą. Kol groja Deeper and Deeper, rašau jums šį įrašą ir būtinai prižadu įkelti bent kelias nuotraukas, kurias šį kart sutvarkiau.
Šiuo metu gyvenu kankinančiu laukimu - liepos 11-ąją dieną išskrendu į Berlyną. Tos kelionės beprotiškai laukiu, nes svajoju greičiau pamatyti Berlyną, pasivaikščioti Unter den Linden alėja, apžiūrėti garsius statinius, tokius kaip Brandenburgo vartai, ir užsukti į Madame Tussaud vaškinių figūrų muziejų. Štai čia aš turėčiau vaikščioti -

http://www.youtube.com/user/cinemabizarre?blend=1&ob=4#p/f/13/WuZFfE3Go9E


http://www.youtube.com/user/cinemabizarre?blend=1&ob=4#p/f/12/dchMYtA907Q
(Strify and Kiro from Cinema Bizarre in Berlin Madame Tussaud)


Žadėjau papasakoti apie Šventąją, bet prabėgo jau nemažai laiko, tad, manau atsisakysiu šios minties, tik įkelsiu keletą nuotraukų. Iš tiesų, daugiau nieko įdomesnio ir nėra ką pasakoti :) Šiomis dienomis rašau istoriją, skaitau, klausausi muzikos, pabaigiau megzti savo šaliką ir pradėjau pirštines. Perskaičiau B. Stoker "Drakulą", kuri man tikrai patiko ir įsiminė ilgam. O šį rytą pabaigiau skaityti "Alisą Stebuklų šalyje ir Veidrodžio karalystėje". Tai buvo seno leidimo knyga, ir tik ryte aptikau, kad joje trūksta kokių 20 puslapių. Taigi, Veidrodžio karalystę perskaičiau ne visą, bet užtat su Alisa jau kelintą kartą leidausi į Stebuklų šalį ir perėjau ją nuo pat Triušio olos ir Karalienės ir Karaliaus surengto teismo dėl pyragaičių. Nuostabi, kupina fantazijos knyga. Džiaugiuosi, kad Timas Burtonas pastatė pagal ją filmą. Vienas geriausių mano matytų kūrinių. Jis sujungė ir Stebuklų šalį, ir Veidrodžio karalystę, ir, žinoma pakvietė puikius aktorius ir padirbėjo prie vaizdų. Tikrai, esu dėkinga Timui Burtonui už tokią daugybę puikių filmų, kurie padarė man didelę įtaką. Jis yra vienas šių laikų kino genijų.

Manau, baigsiu šį pranešimą grojant Je Ne Regrette Rien (viena geriausių mano girdėtų dainų ir tobulas jo prancūziškas tarimas) ir įkelsiu tas žadėtąsias nuotraukas. Iki kito karto.









Komentarų nėra: