trečiadienis, balandžio 29, 2009

Atraccion'as grįžta



Seniau žiūrėjau šį serialą (Atraccion x 4 - Keturių trauka), bet nustojau, nes darėsi jis nebeįdomus. Dabar sužinojau, kad ant galo virto visiška muilo opera. Ir vis dėl to nutariau baigti jį žiūrėti, tad siunčiuos visas nematytas serijas.

"Atraccion x 4"

Serialas pasakoja apie dvi šeimas - Lacalla ir Milhojas. Hamletas Lacalle turi tris dukras - Paula, Nina ir Malena. Milhojas šeimos galva Gonsalas ir jo žmona Leticia turi tris sūnus - Francisko, Keto ir Pablo. Hamletas su Gonsalu buvo geriausi draugai dar jaunystėje, bet tada Gonsalas pavogė iš Hamleto jo dainą "Este Dolor No Es Mio". Hamletas tai sužino tik vėliau. Bet užtat šių dviejų nesutariančių šeimų galvų sūnus ir dukros susipažįsta ir - ko gi dar betrūko - įsimyli! Ninai Franciskas padeda įsidarbinti jo tėvo firmoje, kurioje vyksta grupės Atraccion x 4, kurią sudaro trys broliai Milhojas, koncertai. Keto puikiai sutaria su meniškąją Malena, o Pablas ima kabinti jam visai netinkamą sportininkę Paulą. Netrukus jau turime tris naujai iškeptas poras.

Deja, čia serialas buvo pakeistas į "Atraccion x 4 en Dream Beach" ("Keturių trauka Svajonių Paplūdimys") Ir veiksmas pasikeičia.

Nina grįžta iš koncertų po Europą ir sužino, kad Paula paliko Pablą ir pradėjo draugauti su Francisku, su kuriuo Nina išsiskyrė. Keto vis dažniau žiūri į naują personą Delfiną nei į Maleną. Pablas susidraugauja su Ninos drauge, atvykusia pas juos iš Europos - Pilara. Bet dar jis suranda savo senąją meilę Aldaną, kuri turi jo dukrą. Taigi vargšui Pablitui viskas tampa dar painiau.

Maždaug čia aš nustojau žiūrėti, bet žinau, kad pabaigoje Paula pamėgs iš psichiatrinės ligoninės, nes norės nužudyti Niną ir Franciską, kurie vėl bus kartu. Žodžiu, gryna muilo opera, bet man pasirodė įdomu pasižiūrėti.

2 komentarai:

yra rašė...

Kaip kvailai skamba gale xDD.

percula rašė...

Na, man irgi muilo operos kartais įdomios pasirodo :)