pirmadienis, kovo 16, 2009

"Bet prisiminkite, kad tai tik žvaigždžių prognozės, savo gyvenimą jūs valdote patys..."



Šiandien išsitraukiau senas astrologines knygas, kurių turiu kalnus, ir paskaitynėjau apie save, tai yra, savo zodiako ženklo žmones. Nutariau ir čia truputi nurašyti...

Žuvys (Vasario 19 - Kovo 20)

Stichija - vanduo, todėl tu: jautri, emocionali, tavo širdis valdo protą. Tau patinka būti prie vandens.
Tu geriausiai sugebi ir tave domina šie dalykai: dainavimas, šokiai, grojimas, humanitariniai mokslai, neįprasti gydymo būdai, kūrybingas spalvos panaudojimas, aiškiaregystė, psichoterapija, grožio verslas.
Tu dirbi: daugiau intuityviai negu logiškai.
Tu nepakenti: visokios agresijos
Mokykloje: tavo sėkmę arba nesėkmę lemia vaikai, su kuriais tu mokaisi. Jei jie bus stropūs ir norės mokytis, tu taip pat stropiai mokysies, bet jeigu jie bus tinginiai, tu prisitaikysi prie jų. Tavo labiau vilioja humanitariniai, ne tikslieji mokslai. Iškilus nors menkiausiam konfliktui tarp tavęs ir draugų ar tarp tavęs ir mokytojų, tu ieškosi priežasties likti namie ir nesistengsi krizės išspręsti.
Tu išleidi pinigus: kompaktinėms plokštelėms, mėgstamos grupės plakatams arba pirkdamas dovanas kitiems.
Tu nori, kad tavo kambarys būtų: mielas ir romantiškas, erdvus, šviesus. Tavo kambryje bus daug žalsvos ir melsvos spalvos, nes tau tai primintų jūrą.
Jautiesi žvalus, kai: svajoji arba įsivaizduoji, kad esi sporto čempionas. Tu gerai jauti rimtą, todėl tau tūrėtų puikiai sektis gimnastika ir šokiai.

Charakteris: Žuvys yra patys mieliausi, švelniausi ir geriausios širdies žmonės iš visų ženklų. Jie svajingi romantikai, turi nuostabią vaizduotę, dažnai jiems puikiai sekasi tapyti ar rašyti. Kadangi jie lengvai pagauna rimtą, daugelis Žuvų tampa puikiai muzikantais, šokėjais, poetais ar net modeliais.
Jų stichija - vanduo, todėl juos valdo emocijos. Jausmai jiems labai svarbūs. Jie moka prisitaikyti prie kitų žmonių jausmų, tai lyg dviguba jausmų našta. Niekas kitas taip nesupras nelaimingo draugo, kaip Žuvų ženklo žmogus.

Žuvys gerai sutaria su Vėžiais, Skorpionais ir kitomis Žuvymis.
Blogai sutaria su Avinais ir Šauliais.

***

Manau, kažkiek tiesos yra...

6 komentarai:

Sandra rašė...

Bet tai tik viena astrologinė prognozė ir labai abstrakti, vat visada reikia pagal gimimo datą pačiam susidaryti, tada būna leeedas. Nes daug pasako, man sudarę buvo, šiaip netikėjau, kad tiesos pasakys brolio pažįstamas, bet pasakė ir gausiai daug! : D

Donata rašė...

Įdomu būtų :}

Ineta Leonavičiūtė rašė...

o jėga, su manim net neturėtum sutarti, jei jau tikint tokiais dalykais, kaip horoskopai ir taikant juos sau, nors tokiam pačiam ženklui priklausančių žmonių yra milijonai.

Donata rašė...

Ineta, sutapimų juk būna, galbūt ne viskas tinka, bet kai kurie dalykai vis dėl to sutapo, pavyzdžiui mūsų nesutarimas ;]

yra rašė...

O aš nebeskaitau tokių dalykų xD.

Donata rašė...

O man patinka paskaityt :}
Nelabai tikiu visokiais horoskopais, bet tokius savo ženklo apibūdinimus paskaitynėju.