trečiadienis, kovo 03, 2010

Darbai, darbai, darbai...

Ūf, štai aš ir čia. Pagaliau. Galima ramiau atsipūsti namie, pamokos baigėsi - o šiandien vos ne per kiekvieną pamoką vyko atsiskaitymai ir kontroliniai. Darbų tiek daug, bet taip gera bėgti tuo ritmu. Džiaugtis tuo, ką sunkiai dirbdama pasiekei. Pavyzdžiui, štai šiomis nuostabiomis nuorodomis (atkreipkime dėmesį į straipsnių autorę):



http://www.vilkmerge.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=1563:qokit-su-manimq-okjai-bendravo-ne-odiais-o-okiu&catid=54:what-ails-you&Itemid=172

http://www.ukmergeskulturospuslapiai.lt/index.php?cid=259354

http://www.ukmergeskulturospuslapiai.lt/index.php?cid=260184

Paskutiniu metu lanksčiau po renginius (tarp kitko, nuostabius renginius, bent jau Radijo ereliai ir šokiai buvo fantastiški) ir recenzavau viską, ką mačiau. Štai to darbo vaisiai. Neminint visų kontrolinių ir darbų mokykloje, dirbau tikrai nemažai. Dabar baiginėju straipsnį apie Stasį Tijūnaitį, nežinau, kur tiksliai jis keliaus, bet tikiuosi, kad kažkur nukeliaus, nes prie jo irgi sunkiai ir ilgai dirbau. Nesupraskit klaidingai - tai tikrai ne skundai! Ką jūs, aš tuo džiaugiuosi. Nors darbo ir daug, tempas didelis, bet padarau labai daug ir stipriai tobulėju.
Gerai, lekiu ruošti pamokų ir pabaigti straipsnio. Sėkmės visiems. Ir su pavasariu! :}*

4 komentarai:

Zwinky rašė...

Tijūnaitį? Jis kartais negyvena krekšliuose?;D

Donata rašė...

Sveika sugrįžus ;)
Netoli manęs gyvena viena pažįstama, kurios tėvo dėdė yra minimasis Tijūnaitis. Taigi ryšių su jais turiu ;D

kinomanija rašė...

didžiuojas tavimi, Donata. :}

Donata rašė...

Ačiū ;}*