ketvirtadienis, gruodžio 31, 2009

įsimintiniausi 2009 įvykiai

Vat vat, štai mes jau ir skaičiuojam paskutines šių metų valandas. Sakoma, kad pabaiga - tai kažko naujo pradžia. Svajones mus veda pirmyn - galbūt 2010-aisiais metais dauguma jų išsipildys?
Apmąstyti 2009 man nesinori. Ne todėl, kad metai buvo blogi, tikrai ne. Tiesiog daug smagiau galvoti apie ateitį, kurti naujas vizijas ir užsibrėžti tikslus. Na, bet pabandysiu bent trumpai prisiminti svarbiausos man 2009 metų įvykius.
Taigi, šiais metais, tiksliau, nuo rugsėjo, daug kas pasikeitė mokykloje. Nutrūko viena draugystė, bet atsirado kita, o viena netgi išlaikė visus šiuos išbandymus ir dabar yra stipresnė nei kada nors seniau.
Taip pat vėl atsirado daugiau šokių mano gyvenime. Nors tai tik šokių projektas "Šok su manimi", man buvo gera jį žiūrėti ir pačiai prisiminti laikus, kai šokau.
Vyko šaunus meet'as Kaune su Karolina (Raima), Laura ir Dalia ir šiaip - pagyvenau kelias dienas Kaune.
Vienas svarbiausių įvykių - buvau Ispanijoje. Tiek pati kelionė, tiek buvimas ten paliko tiek įspūdžių, kad prireiktų visos knygos jiems surašyti.
Na, negalima pamiršti ir to vaidinimo mokykloje. Buvo smagu su klasiokėmis ruoštis visam tam reikalui, ir pagaliau vėl pabūti arčiau scenos.
Įvyko pirmasis mano, Silvos ir Ksavos vakarėlis. Buvo nuostabi atostogų pradžia ir daug daug dauga juoko... :}*
Internete toliau visus metus bendravau su įdomiais, fantastiškais žmonėmis...
Pamačiau šimtus gerų filmų, perskaičiau dešimtis įdomių knygų, šimtus kartų važiavau autobusu į Kauną ir atgal.
Žiūrėjau Hausą, per kurio paskutinią seriją liejau ašaras. Liūdna, kad baigėsi sezonas, per ašaros kapsėjo ne dėl to. Tiesiog tai buvo viena geriausių ir labiausiai sukrečiančių serijų.
Parašiau apie 50 eilėraščių, galvoje it jonvabaliai skraidė daugybė idėjų istorijoms. Jos visos saugiai surašytos užrašų knygelėse ir kompiuteryje, ir kitais metais, jei man nepristigs ryžto ir valios bei įkvėpimo, bus įgyvendintos.
Dar labiau susižavėjau J. Depp'u.
Ir atradau nemažai geros muzikos.
Išmokau naudotis Photoshopu. Už keletą man labai praverčiančių gudrybių ir kantrybę mokant dėkoju Sandrai.
Et, pati žinau, kad buvo dar milijonų nuostabių dalykų, kurių dabar paprasčiausiai nebeprisimenu, bet prisiminsiu po kelių minučių ir keiksiu save, kaip galėjau jų nepaminėti.
Išvada: 2009 metai man buvo tikrai geri, prasmingi, kupini daugybės naujų atradimų, įspūdžių, emocijų ir išsipildžiusių svajonių. Ir prie viso to prisidėjo daugybė gerų žmonių.

Visiems Jums linkiu, kad ateinantys 2010-ieji, Tigro metai, būtų įsimintini, prasmingi, laimingi, dosnūs ir suteikiantys daug gerų emocijų, kad naujaisiais metais Jus lydėtų sėkmė ir patys geriausi draugai. Linksmų ir laimingų Naujųjų Metų!
Ir ačiū, kad visus šiuos metus buvote su manimi :}*

Myliu,
Donata

2 komentarai:

kinomanija rašė...

kaip gražiai parašei... Ačiū, kad buvai su manimi vėl. Ir tikiuosi būsi amžinai. (hug)

Donata rašė...

Patikėk, būsiu. Mūsų laukia dar vieni nuostabūs metai (hug) :}*