šeštadienis, lapkričio 14, 2009

Labas rytas

Šį kart vėl įkėliau avatarą, bet šis man labai gražus. Primena ramius savaitgalio rytus, būtent toks ir yra dabar.
Jaučiuosi puikiai, pagaliau išsimiegojau ir ilsiuosi. Atvažiavo Arnukas, maniau, poilsio bus mažai, bet viskas atvirkščiai - su juo būdama tikrai pailsiu ir tiek prisijuokiu, kad nuotaika visai dienai pasidaro gera. Rytoj gal su mama eisim žiūrėti visą dieną spektaklių - nusimato geras sekmadienis. Iš tiesų, gera tiesiog būti. Nenuveikti nieko ypatingo, o tiesiog pabūti čia ir dabar, pasidžiaugti akimirkomis. Kaip sakė Luisana, "Ramybės reikia ieškoti čia, savo širdyje, o ne kažkur kitur ir kituose". Tai priminė dar vieną mintį - "Žmogus, nerandantis ramybės savyje, veltui jos ieško kituose". Galima daug apie tai kalbėti, bet geriau nutraukti kalbas ir tiesiog pabandyti tai išgyventi pačiai.
Vis dar apniukę ir nėra sniego, bet jaučiu, nors ir labai silpnai, kad jau ima kvepėti Kalėdomis. Vakar su Arnuku, pamatę Kalėdų spektaklio reklamą, džiaugėmes ir rėkavom, kad jau greitai Kalėdos. Ir, aišku, sakėm, ko norim iš Kalėdio Senelio. Viena geriausių pramogų, ypač, kai drąsiai gali pareikšti, kad nori Johnnio Deppo ir daugiau nieko, o Arnukas atšauna, kad "nebūčiau kvaila, nes jo vis tiek negausiu" ;DD
Pirmadienį Silva jau ateis į mokyklą, galbūt ir Ksava. Aš jų taip pasiilgau! Tada vėl galėsim visas nelaimes nuleisti juokais ir per daug neimti į galvą, ir vėl suprasim viena kita iš pusės žodžio. Negaliu patikėti, bet laukiu pirmadienio.
Man laikas rašyti, nes noriu nusiųsti dar daugiau eilėraščių. Pasimėgaukit savaitgaliu :}*

Komentarų nėra: