sekmadienis, rugpjūčio 30, 2009

Tikrovės serialas

Viskas, kas nuostabu, gali būti tikra. [Maiklas Faradėjus]

O viskas, kas tikra, ne visada nuostabu - norisi pridurti. Tikrovė kartais mus užgriūva sunkia našta, bet tai ne taip jau ir blogai. Kaip dainuoja Erreway, kartais didelis smūgis yra gerai. Juk jeigu po tokio smūgio sugebi atsitiesti, esi šimtą kartų stipresnis, nei iki tol. Augi, stiprėji, keitiesi - gyveni.
Šiandien pasiėmiau vieną man patikusių sąsiuvinių ir ėmiau į jį rašyti visas gražias mintis. Iš knygų, filmų, draugų ar žymių žmonių pasakytas. Dar nesurankiojau visų, bet ėmiausi šio darbo. Žinau, kad jeigu prarasiu visus tų minčių šaltinius, jos liks, ir tai puiku.
Netrukus prasidės dar vieni mokslo metai. Paskutiniai šioje mokykloje. Kaip keista - prabėgo jau tiek laiko, visko tiek daug nutiko, o dabar tik dar vieni metai, dar vienas nuotykis, dar viena nauja pradžia. Draugystės, pykčiai, išdavystės, melas, susitaikymas, apgavystės... Aš, tu, mes, jos, draugės, pažįstamos. Ir visi kiti. Pasaulis toks pilnas, toks didelis, o mūsų gyvenimai, mūsų likimai susipynę ir vėl išsiskyrę, gal jie vėl susitiks. Kas bus toliau? Skamba lyg klausimas, kurį sau užduoda milijonai žmonių, pasižiūrėję kokio nors serialo seriją. Kas gi bus toliau? O kas gi bus toliau mūsų seriale? Ar ateis laiminga pabaiga?
Esam skirtingos - ar tikrai žinom, ko norim? Ar esam pasimetę? Tiek daug visko nutiko, ir mūsų laukia dar vienas nuotykis, dar vieni metai kartu. Kas bus toliau?

3 komentarai:

percula rašė...

Jetus, dar vienas gražus įrašas :D
Nors turėčiau komentuoti jį, bet, nepyk, daug labiau man dabar norisi pasakyti: labai gražiai rašai. Labai fainai Tau tos mintys liejasi. Tikrai labai fainai. Turi talentą ;D

Donata rašė...

Labai ačiū ;**
Patikėk, tai vienas nuostabiausių mano girdėtų komentarų.

Gigute rašė...

O, aš irgi renku gražias mintis... :)