ketvirtadienis, vasario 26, 2009

Dar anksti

Graikų legendos ir mitai...
Hm. Ne. Patraukit kas nors tą knygą. Gąsdina.
Šiandien buvo puiki diena. Su draige visas pamokas praleidom, nes sėdėjom Aktų salėj ir piešėm, o paskui ir spalvinom didingai atrodančius Vilniaus pastatus (nupieštus ant milžiniškų keturių suklijuotų lapų). Klasiokai rašė geografijos kontrolinį, kentėjo fiziką, biologiją, o mes juokėmės iš Silvos (mano draugė), kuri garantuotai iš pavydo mus jau prakeikė :D Myliu tokius ketvirtadienius. Kasdien man nutinka kažkas neįprasta, keista, ir tai įdomu. Įšėjimai iš pamokų, kokie nors renginiai... Gal taip ir didžiąją dalį pamokų praleisiu?

Bloogas išprotėt pradėjo - neįkelia naujo šablono, o ir seno gražinti nenori. Taigi beliko išsirinkti normaliausią iš jau pateiktų ir gyventi su tokiu. Bet toks buvo ir mano pirmasis šablonas, todėl dabar tai man kelia daug prisiminų. Ah, nostalgija... Gerai blogas jausmas. Prisiminti įdomu ir gera, bet žinoti, kad to jau nebebus kankinamai skaudu.

Gerai, baigiu postringauti nesamones, eisiu RW pasižiūrėti. Jau beveik atėjo 19 serija :D Gero Jums, mielieji, penktadienio ir dar šimtą kartų geresnio savaitgalio :}*

2 komentarai:

yra rašė...

Mmm.Graikija xD~
Gero savaitgalio, Donata. Pailsėk ;D***

Donata rašė...

Ir tu ;D***