šeštadienis, spalio 24, 2009

Something magical...

Štai ir atėjo ilgai lauktos atostogos!
Taip taip - poilsis visai savaitei, ir tai nuostabu. Jau penktadienį buvau tokios puikios nuotaikos, ir pažadėjau sau, jog kad ir kas tą dieną nutiktų, niekas nesugadins mano pakilios atostogų nuotaikos. Nieko blogo ir nenutiko, taip nerašėm fizikos, išprašėm mokytojos, kad rašytume po atostogų. Žinau, daug ką tada jau būsiu pamiršus, bet, būkim žmones ir pagaliau, po ilgų beveik dviejų mėnesių pailsėkim.
Šeštadienį, tai yra šiandien, džiaugiausi ilgu miegu ir visiškai atsipalaidavus ilsėjausi tvarkydama spintą ir klausydamasi muzikos. Spintoje buvo tikras balaganas - rūbai sumesti kur pakliuvo ir kaip pakliuvo, tad visi jie keliavo ant mano lovos ir paskui juos tvarkydama radau gražių, seniai pamirštų dalykėlių. Per tuos du mėnesius niekaip nerasdavau laiko susitvarkyti, kad dabar džiaugiuos, kad jau pavyksta spintoje rasti norimą daiktą :)
Tiesa, sugrįžo senas geras blogo šablonas. Kažkada jis čia jau buvo, ir dabar grįžo vėl, nes pagalvojau, kad būtent jis geriausiai atspindi mane. Tiesa, vietoj to arbatos puodelio su citrina galėtų būti kava, bet tai tik menkas nukrypimas :)
Mano telefonas dabar kiek atmiręs, kitaip tariant, sugedęs. Žinot, yra sakoma, kad savaitgaliais, jeigu nori gerai pailsėti, reikia išjungti telefoną, kad tau niekas netrukdytų. Neišjungdavau jo (o jeigu kas nors nutiks?), o dabar dėl to neteks sukti galvos, nes jis vis vien neveikia. Taigi, man niekas netrukdys, bet telefoną vis dėl to reiks nešti taisyti.
Kiek nukrypstant prie filosofinių apmąstymų, jaučiuos keistai, kad jau kitais metais reikės išeiti į gimnaziją. Labai to laukiu, nauji žmones, nauji mokytojai - viskas nauja ir įdomu. Iš senų gerų dalykų irgi šis tas liks - Silva eis kartu su manim, taigi nebūsiu viena tarp nepažįstamų. Bet viskam kitam pasakysiu sudie. Manau, truputi pasiilgsiu mokyklos, auklėtojos ir klasiokų. Taip, jie prikrečia nesamonių, bet per aštuonis metus labai gerai juos pažinau ir manau, kad naujoje mokykloje bus keista neišgirsti, ką jie vėl pridirbo ;D
Taigi, gerų atostogų visiems :}*

1 komentaras:

Dare rašė...

Aha, pravaru karts nuo karto susitvarkyti, atrandi senų naujų dalykų :) O šiaip geriausias būdas neužkišti kur giliai kaikurių rūbų 0 visus kabinti, kad būtų matomi :)