ketvirtadienis, vasario 05, 2009

Draugystė



[Bloogas truputi atsinaujino. Nors senasis šablonas išbuvo neilgai, bet norėjau naujo.]

Tiek kartų rašyta apie tai, kalbėta [dar ir dabar kalbu], mąstyta, skaityta... Draugystės tema neišsenkanti, ji amžina. Nesenstanti. Nenumarinama laiko.
Kaip gera žinoti, kad kažkas apie tave galvoja, kad kažkas, kai tau sunku, parašo mielą SMS'ą, kad turi su kuo vakarais pasikalbėti Skype, o mokykloje, kai prie tavęs kimba klasiokai, yra kažkas, kas tave užstoja.
Kaip gera išgirsti draugo šiltą žodį, kaip gera drauge juoktis, kaip gera prisiminti praėjusį laiką, prabėgusius metus, kaip gera drauge fantazuoti ir kalbėti apie tai, kuo žavites tik jūs, kaip gera drauge keliauti, žiūrėti filmus ir tiesiog kvailioti.
Kaip keista, kai draugo nėra šalia, kaip sunku, kai susipykstatate. Ir kaip gera, kai išsiaiškinate viską.
Kaip miela, kad kažkas jau prieš mėnesį mąsto, kaip tave nustebinti gimtadienio proga, kaip gera, kai vos nepasirodai mokykloj, gauni SMS'ą su klausimu, kur dingai, kaip gera jausti, kad kažkas tavimi rūpinasi ir visada tave prisimena.
Kaip sunku prarasti draugus, kaip sunku pakelti išdavystę. Bet kaip gera kartu atrasti jus išskyrusius žmones, nugalėti visus sunkumus ir ištarti "Mūsų nieks niekada neišskirs".
Kaip gera kažkuo tvirtai pasitikėti, kaip gera viską išsipasakoti ir neturėti jokių paslapčių.
Kaip gera turėti draugų...

3 komentarai:

yra rašė...

Ir kaip negera tiems, kurie to neturi...

Donata rašė...

Apsidairyk aplink. Kartais rodos, kad jų nėra, bet geriausiais draugais gali tapti tie žmones, kurių visai nesitikėjai būti drauge. Tiesiog taip keistai nutinka ;] Ir aš esu tikra, kad draugų tu rasi, nes esi labai supratingas, bendraujantis žmogus.

kinomanija rašė...

Aš apie tai galėčiau skaityti...skaityti...skaityti... ir vis tiek neatsiskaityčiau, nes tai toks dalykas apie kurį galima kabėti tiek daug... :}*